Bent u geïnteresseerd?

Nodig voor een schildering:
potje water, druppelflacon
Penseel
Verfmengbakje
Inktwrijfsteen
Inktstaaf
Rijstpapier
Papierleggers
Vilten onderlegger
SchildersblouseSpreekt de SumiE gedachte u aan en zou u misschien zelf eens een inktschildering willen proberen te maken? Dat kan! 

Ik geef individuele en groepsworkshops waarin u op een ongedwongen en ontspannen manier kennis maakt met de bijzondere wereld van SumiE. Een cursus is ook mogelijk, alles gaat in overleg met u.  

Je hoeft echt geen Rembrandt te zijn om plezier te beleven aan deze speciale schildertechniek. Goed kunnen kijken naar je onderwerp en kunnen ontdekken wat nu die veelbesproken essentie is van datgene wat je wil schilderen, is véél belangrijker dan goed kunnen tekenen. Precies dát maakt, dat bijna elke volwassene wel uit de voeten kan met SumiE.

Bovendien vraagt het praktisch gezien weinig materiaal en ruimte (ong. 1 m2), dus kan Sumi E  heel goed in uw eigen vertrouwde omgeving worden beoefend; ook mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of om een bepaalde reden hun huis niet kunnen verlaten kunnen er mee aan de slag! Je hoeft dus heus geen atelier of zo te hebben voor je aan de slag kunt....

U kunt naar mij, of ik kan naar u toe komen. Bij een wat grotere groep zoek ik een lokatie (een wijkhuis bijvoorbeeld) bij u in de buurt.

Schildermateriaal en passende muziek breng ik voor u mee.

Het enige waar u zelf voor hoeft te zorgen als ik naar u toe zou komen,  is een tafel met genoeg (eetkamer) stoelen of krukjes (we schilderen zittend), een oude blouse of iets dergelijks voor uzelf (want Chinese inkt gaat bijna niet  uit uw kleding!)  én zin om aan een schildering te beginnen!

We werken vanaf een voorbeeld op papier.

Ik garandeer u een paar gezellige uren waarbij u na afloop van uzelf versteld zult staan over hetgeen u op papier heeft gezet! En aan vervelende klusjes die thuis op u liggen te wachten zult u beslist geen seconde gedacht hebben....

Kosten workshop: 35€ p.p. 

Kijk op het tabblad "Contact" voor mijn adres, email en telefoonnummer. 

 

Opmerkingen

24.05.2020 08:29

Corry sibon

Dag Joke,

In deze Coronatijd denk ik aan jou.. We hebben al eens contact gehad, maar toen kon de afspraak niet doorgaan. Mijn vraag is of je weer workshops gaat geven?